Vil du gerne træne sammen med andre?

I PGU Fitness har vi et stort udvalg af forskellige hold, fra det rolige yoga og pilates til sveddryppende IndoorCycling og hardcoretræning som Cirkeltræning og PGUCrossfit. De fleste hold træner i Bevægelseshuset, men vi har også hold i Spinnehuset, Hal B, Gateway Blokhus og Udendørs ved Jetsmark Idrætscenter.

Du kan læse meget mere om de enkelte hold under Holdbeskrivelser, og du kan se, hvad der er på programmet de næste 7 dage under Ugens hold.

På alle vores hold gælder det, at man skal booke sig, for at have en plads på holdet. Det er ligeledes vigtigt, at man afmelder sig igen senest 2 timer før holdstart, hvis man ikke kan deltage.

I PGU Fitness har vi abonnementer kun til holdtræning, hvis det er det træningstilbud, du er interesseret i. Du kan naturligvis også købe abonnementer der gælder både til fitnesstræning i maskinparken i Træningshuset og til holdtræning.

This message is only visible to admins.
Problem displaying Facebook posts. Backup cache in use.
Click to show error
Error: Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons. Type: OAuthException

Følg med på Facebook

På vores Facebookside: PGU Fitness kan du følge med i nye tiltag, events, hold og meget andet.

Følg gerne med her, hvis du vil have den nemme vej ind til de enkelte hold og events, som kunne have din interesse.

Hvis du ønsker at kontakte PGU Træning & Fitness, så skriv helst til mail: pgufitnesscenter@gmail.com i stedet for at skrive til os på Facebook.

I PGU FITNESS HAR VI PLADS TIL ALLE

Kontakt vedr. Gratis Prøvetime

Hvis du er i tvivl om hvorvidt PGU Fitness har et tilbud, der passer til dig, så er det muligt at få en prøvetime både i Træningshuset, hvor du kan træne styrketræning i fitnessmaskiner og med fri-vægte, og på hold i Bevægelseshuset, Spinnehuset, Hal A, Hal B og til Udendørstræning.

For at få en prøvetime skal du gøre følgende:

  1. Opret en profil, hvis du ikke tidligere har været medlem af PGU.
  2. Send en mail til pgufitnesscenter@gmail.com, hvor du oplyser navn, medlems ID, hvad du ønsker en prøvetime til og hvornår.

 

Du skal dog være opmærksom på, at der kan være venteliste især til nogle af holdene, og at der derfor kan gå et par uger, før der er en ledig plads.