Fitnesscentret er opdelt i 3 huse:

Træningshuset

I Træningshuset har vi vores fitnessmaskiner, frie vægte mm. Her kan man træne hver dag året rundt i tidsrummet kl. 5-22.

Bevægelseshuset

I Bevægelseshuset, som er vores træningssal, har vi de fleste af vores hold, som man som medlem frit kan booke sig på.

Spinnehuset

I Spinnehuset har vi 12 cykler, og som medlem kan man frit booke sig på alle hold i IndoorCycling.

Om PGU Fitness

Foreningsfitnesscenter drevet af frivillige instruktører/ledere.

Du finder os på 1. sal i Jetsmark Idrætscenter. Omklædning foregår i omklædningsrummene på 1. sal. Der er indgang til fitnesscentret via hoveddøren på forsiden af Jetsmark Idrætscenter.

I PGU Fitness kan du dyrke individuel træning i maskiner fra Technogym og med løse vægte, vægtstænger og andet udstyr.

Vi har også forskellige hold, der spænder fra det rolige yoga og pilates til hardcoretræning som f.eks. cirkeltræning og PGUCrossfit. Vi bestræber os på at have hold, der passer til alle målgrupper og aldre.

Samtidig har vi uddannede instruktører, der sikrer en tryg træningsoplevelse, hvor man bliver fagligt vejledt til at nå de ønskede mål.

Kort fortalt er der træningsmuligheder i PGU Fitness for alle.

Abonnementer

Du kan vælge mellem følgende abonnementer:

Med et fuldtidsabonnement kan du træne hver dag året rundt i tidsrummet kl. 5-22. Med et formiddagsabonnement kan du træne hver dag året rundt i tidsrummet kl. 5-13. 

Alle abonnementer er løbende abonnementer, hvor der automatisk bliver trukket et beløb på din konto hver 3., 6. eller 12. måned.

Abonnementerne fortsætter indtil de opsiges.

Første gang man tilmelder sig et abonnement i PGU Fitness er der et administrationsgebyr på 90 kr. Skifter man mellem de forskellige abonnementstyper, så betaler man igen et administrationsgebyr på 90 kr. første gang man køber det pågældende abonnement.

Du kan læse nærmere om de forskellige abonnementer under Bliv medlem/Priser.

Hvordan kommer jeg i gang?

Først skal du finde ud af, hvordan du gerne vil træne. Vil du træne fitness i maskiner i Træningshuset og/eller vil du træne på hold?

Hvornår vil du træne? Måske det passer fint med et formiddagsabonnement?

Er du fra 12 år til og med 20 år, så findes der billige abonnementer kun til fitness i  Træningshuset til dig.

Har du været medlem af PGU Tidligere?

Hvis du aldrig har været medlem af PGU før, så skal du starte med at oprette en medlemsprofil (klik på OPRET PROFIL). Hvis du har været medlem tidligere, så gå til siden Bliv medlem/priser og læs mere om de enkelte abonnementer. Hvis du ikke kan huske din adgangskode til din profil, så klik på “glemt adgangskode”, når du skal logge dig ind, så får du tilsendt en ny.

Klik på Vælg ud for den periode 3, 6 eller 12 måneder du ønsker, og tilknyt dit dankort (når du godkender med MitID, så vil der stå 0 kr. som beløb)

Hvordan starter jeg op?

Når du har købt et abonnement, så er du klar til at booke dig til holdtræning eller en programlægning hos en fitnessinstruktør. 

Hvis du har et fitnessabonnement til Træningshuset, så skal du have udleveret en nøglebrik hos en af fitnessinstruktørerne i Træningshuset, du kan se under Booking, hvornår der er fitnessinstruktører tilstede. (Gælder ikke unge 12 – 14-årige, som skal træne med et voksent medlem, eller når der er fitnessinstruktører tilstede).

Hvor ligger PGU Fitness?

PGU Fitness er et fitnesscenter på 1. sal i Jetsmark Idrætscenter, Bredgade 140, 9490 Pandrup

This message is only visible to admins.
Problem displaying Facebook posts. Backup cache in use.
Click to show error
Error: Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons. Type: OAuthException

Følg med på Facebook

På vores Facebookside: PGU Fitness kan du følge med i nye tiltag, events, hold og meget andet.

Følg gerne med her, hvis du vil have den nemme vej ind til de enkelte hold og events, som kunne have din interesse.

Hvis du ønsker at kontakte PGU Træning & Fitness, så skriv helst til mail: pgufitnesscenter@gmail.com i stedet for at skrive til os på Facebook.

I PGU FITNESS HAR VI PLADS TIL ALLE

Kontakt vedr. Gratis Prøvetime

Hvis du er i tvivl om hvorvidt PGU Fitness har et tilbud, der passer til dig, så er det muligt at få en prøvetime både i Træningshuset, hvor du kan træne styrketræning i fitnessmaskiner og med fri-vægte, og på hold i Bevægelseshuset, Spinnehuset, Hal A, Hal B og til Udendørstræning.

For at få en prøvetime skal du gøre følgende:

  1. Opret en profil, hvis du ikke tidligere har været medlem af PGU.
  2. Send en mail til pgufitnesscenter@gmail.com, hvor du oplyser navn, medlems ID, hvad du ønsker en prøvetime til og hvornår.

 

Du skal dog være opmærksom på, at der kan være venteliste især til nogle af holdene, og at der derfor kan gå et par uger, før der er en ledig plads.