FAQ
Ofte stillede spørgsmål

Find svar på dine spørgsmål her

Du går ind på siden bliv medlem/priser og finder det abonnement, der passer til dig. Har du tidligere været medlem i PGU, så skal du bruge det medlemslogin, du allerede har. Kan du ikke huske din adgangskode, så kan du få en ny ved at klikke på glemt adgangskode? under medlemslogin.
Er du helt nyt medlem i PGU, så tryk her for at oprette profil. 

Læs mere her om hvordan du opretter dig på et abonnement.

Du henvender dig i fitnesscentret på et tidspunkt, hvor der er en fitnessinstruktør til stede. Så vil instruktøren hjælpe dig med indmelding. Husk at medbringe dankort, MitID og mobiltelefon. Du kan se hvornår, der er fitnessinstruktører til stede her.

Du logger dig ind under Medlems login. Klikker på Økonomi i topbjælken og derefter på Oversigt til venstre. Derefter klikker du på (Ændre) og vælger det antal måneder, du vil ændre til. Hvis du ønsker at skifte fra  fuldtidsabonnement til formiddagsabonnement eller omvendt, så skal du opsige det abonnement du har, og når abonnementet er udløbet, så tilmelder du dig det nye abonnement. Ændringer skal udføres før abonnementet automatisk fornyes.

Hvis du gerne her og nu vil skifte til et abonnement, der giver adgang til mere, så hjælper vi gerne med at konvertere til det nye abonnement med det samme.

Hvis du vil skifte til et billigere abonnement, der giver adgang til mindre, så skal du opsige dit abonnement og købe det nye abonnement, når dit gamle abonnement er udløbet.

Du logger dig ind under Medlems login. Klikker på Økonnomi i topbjælken og derefter på Oversigt til venstre. Derefter sætter du flueben i opsagt og bekræfter opsigelsen. Dette skal gøres før abonnementet automatisk fornyes.

Vi sætter kun abonnementer i bero, hvis man er forhindret i at træne i en måned eller derover. Det kan være pga. sygdom eller længere udlandsrejser. Hvis disse betingelser er opfyldt sendes en mail til pgufitnesscenter@gmail.com med angivelse af hvilke perioder, det drejer sig om og en begrundelse for ønsket om at stille abonnementet i bero.
Generelt skal man selv sørge for at få sine træningsperioder til at gå op og opsige sit abonnement, hvis man ikke ønsker at være medlem hele året rundt. 

Du skal logge ind på din personlige profil under Medlems login. Klik på Økonomi i topbjælken og derefter kortoplysninger til venstre. Tryk på Skift kort og indtast dine nye kortoplysninger.